سه شنبه, ۲۶ دی , ۱۳۹۶

تور گوا با پرواز ماهان ویژه زمستان ۹۵


تور هند زمستان ۹۵

تور ۷ شب گوا با پرواز مستقیم ماهان

هند از زیباترین کشورهای جهان با فرهنگ خاص و دیدنی های فراوان هر ساله خیل عظیمی از گردشگران را به خود جذب می کند.تور ۷ شب گوا ویژه زمستان ۹۵ شامل خدماتی چون پرواز رفت و برگشت مستقیم گوا با ماهان در روزهای پنجشنبه ، ۷ شب اقامت در هتل های گوا با خدمات هتل ، ترانسفر فرودگاهی ، یک گشت شهری ، ویزای توریستی ، راهنما و بیمه مسافرتی آماده ارائه بهترین خدمات برای سفری رویایی می باشد.

goa-tourism-2

قیمت تور ۷ شب گوا ویژه زمستان ۹۵ با پرواز مستقیم ماهان :

La Gulls Court 3* …. BB …. 2.195.000

La Gulls Court 3* …. ALL …. 2.795.000

Nagoa Grande 4* …. BB …. 2.295.000

Nagoa Grande 4* …. ALL …. ۲٫۸۹۵٫۰۰۰

Sandal Wood ۴* …. BB …. 2.495.000

Sandal Wood ۴* …. ALL …. ۲٫۹۹۵٫۰۰۰

Country Inn and Suites 5* …. BB …. 3.095.000

Country Inn and Suites 5* …. ALL …. ۳٫۹۹۵٫۰۰۰

PARK REGIS GOA HOTEL 5* …. BB …. 3.095.000

PARK REGIS GOA HOTEL 5* …. ALL …. ۴٫۱۹۵٫۰۰۰

The O Hotel Goa 4* …. BB …. 3.195.000

Resort Rio 5* …. BB …. 3.295.000

Resort Rio 5* …. ALL …. ۳٫۷۹۵٫۰۰۰

Hard Rock Hotel Goa 5* …. BB …. 3.395.000

Hard Rock Hotel Goa 5* …. ALL …. ۴٫۴۹۵٫۰۰۰

Novotel Goa Shrem Resort 4* …. BB …. 3.495.000

The Heritage Village Club 4* …. BB …. 3.595.000

Cidade de Goa Resort 5* …. BB …. 3.695.000

Cidade de Goa Resort 5* …. ALL …. ۴٫۷۹۵٫۰۰۰

Grand Hyatt Goa 5* …. BB …. 4.295.000

Goa Marriott Resort and Spa 5* …. BB …. 4.995.000

Goa Marriott Resort and Spa 5* …. ALL …. ۶٫۴۹۵٫۰۰۰

مدارک لازم برای اخذ ویزای هند :

* اصل پاسپورت همراه با امضای دارنده پاسپورت
* ۲ قطعه عکس ۵ در ۵ رنگی زمینه سفید
* کپی تمام صفحات شناسنامه
* بلیط رفت و  برگشت کشور هندوستان
* پر کردن فرم مخصوص

شرایط اخذ ویزا :

* ویزا توریستی هند ۱۴ روز اعتبار دارد ، به این معنی که در این مدت شما ۱۴ روز می توانید در کشور هند اقامت کنید.
* اخذ ویزا هند به صورت عادی ۷ روز کاری و فوری ۲ روز کاری زمان می برد.
* اطلاعات وارد شده در فرم درخواست ویزا باید کامل و صحیح باشد در غیر اینصورت اخذ ویزا با مشکل مواجه خواهد شد.
* مسافرانی که ویزا گرفته اند تا ۶ ماه پس از تاریخ دریافت ویزا نمی توانند برای ویزای جدید اقدام نمایند.
* برای اخذ ویزای هند هر نفر جداگانه باید یک پاسپورت داشته باشد.

مطالب پیشنهادی :

ارسال نظرات


3 + = 5



برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید
نام:
موبایل:
گروه:
لطفا کدفعال سازی را وارد کنید:

به آژانس مسافرتی امتیاز بدهید

از حمايتتان سپاس‌گزاریم