چهارشنبه, ۲۵ مهر , ۱۳۹۷

تور گوا ویژه بهار ۹۴


تور هند بهار ۹۴

تور ۷ شب گوا با پرواز ایران ایر

هند از زیباترین کشورهای جهان با فرهنگ خاص و دیدنی های فراوان هر ساله خیل عظیمی از گردشگران را به خود جذب می کند.تور ۷ شب گوا ویژه بهار ۹۴ شامل خدماتی چون پرواز رفت و برگشت با ایران ایر در روزهای سه شنبه و جمعه ، پرواز داخلی بمبئی گوا ، ۷ شب اقامت در هتل های گوا با خدمات هتل ، ترانسفر فرودگاهی ، یک گشت شهری ، ویزای توریستی ، راهنما و بیمه مسافرتی آماده ارائه بهترین خدمات برای سفری رویایی می باشد.

قیمت تور ۷ شب گوا ویژه بهار ۹۴ :

 ۲,۷۰۰,۰۰۰ BB 4 * SUN VILLAGE

 ۳,۰۸۰,۰۰۰ ALL 4 * SUN VILLAGE

 ۲,۷۳۰,۰۰۰ BB 4 * SANDALWOOD

 ۳,۰۹۰,۰۰۰ ALL 4 * SANDALWOOD

 ۳,۱۸۰,۰۰۰ BB 5 * COUNTRY INN & SUIT

 ۳,۶۷۰,۰۰۰ ALL 5 * COUNTRY INN & SUIT

 ۳,۳۲۰,۰۰۰ BB 5 * GRAND MERCURE GOA

 ۳,۸۶۰,۰۰۰ ALL 5 * GRAND MERCURE GOA

 ۳,۳۷۰,۰۰۰ BB Top * 5 RADISSON BLUE

 ۳,۹۵۰,۰۰۰ ALL Top * 5 RADISSON BLUE

 ۳,۴۷۰,۰۰۰ BB Top * 5 CIDADE DE GOA

 ۳,۹۱۰,۰۰۰ ALL Top * 5 CIDADE DE GOA

 ۳,۴۸۰,۰۰۰ BB 5 * (RESORT RIO(Luxury Room

 ۴,۰۱۰,۰۰۰ ALL 5 * (RESORT RIO(Luxury Room

 ۳,۷۷۰,۰۰۰ BB 5 * ALILA DIWA

 ۴,۴۴۰,۰۰۰ ALL 5 * ALILA DIWA

 ۳,۹۴۰,۰۰۰ BB Top * 5 GRAND HYATT

مدارک لازم برای اخذ ویزای هند :

* اصل پاسپورت همراه با امضای دارنده پاسپورت
* ۲ قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید
* کپی تمام صفحات شناسنامه
* بلیط رفت و  برگشت کشور هندوستان
* پر کردن فرم مخصوص 

شرایط اخذ ویزا :

* ویزا توریستی هند ۱ ماه اعتبار دارد ، به این معنی که در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور هند اقامت کنید.
* اخذ ویزا هند به صورت عادی ۱۴ روز کاری و فوری ۷ روز کاری زمان می برد.
* اطلاعات وارد شده در فرم درخواست ویزا باید کامل و صحیح باشد در غیر اینصورت اخذ ویزا با مشکل مواجه خواهد شد.
* مسافرانی که ویزا گرفته اند تا ۶ ماه پس از تاریخ دریافت ویزا نمی توانند برای ویزای جدید اقدام نمایند.
* برای اخذ ویزای هند هر نفر جداگانه باید یک پاسپورت داشته باشد.

مطالب پیشنهادی :

ارسال نظرات


8 + 3 =



برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید
نام:
موبایل:
گروه:
لطفا کدفعال سازی را وارد کنید:

به آژانس مسافرتی امتیاز بدهید

از حمايتتان سپاس‌گزاریم