سه شنبه, ۳ اسفند , ۱۳۹۵

ویزا یا گذرنامه توریستی


ویزا و گذر نامه توریسیتی و باید ها و نباید های آن

یکی از چیزهایی که باید در هر سفرخارجی به آن توجه داشته باشید این است که از شما یک گذرنامه طلب می شود که این نشان دهنده هویت ملی شما است و به محض خروج از ایران باید آن را به عنوان سند هویت خود به همراه داشته باشید. روند گرفتن ویزا بسیار آسان است و شما می توانید در کمتر از ده روز صاحب یک گذرنامه شوید. این گذر نامه ها در واقع می تواند برای هر یک از اعضای خانواده شما در هر سن و سالی صادر شود. حتی نوزاد تازه متولد شده شما هم می تواند دارای ویزا باشد.

ایرانیان عزیز می توانند برای دریافت ویزای خود به پلیس +۱۰  و یا مراکز پستی مراجعه کنند و درخواست خود را مبنی بر دریافت گذرنامه ارائه دهند و اسناد لازم که شامل فرم و پوشه می باشد را از مرجع دریافت نمایند و پس از تکمیل آن به پلیس +۱۰ تقدیم کنند.

بعد از طی این مراحل کافیست ۱۰ روز صبر کنید تا از طریق پست ویزای شما در خانه به شما تحویل داده شود.

ویزا توریستی

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا یا گذرنامه توریستی

مبلغ ۳۷۵۰ تومان به شماره حساب دریافتی از پلیس +۱۰ ( گفتنیست برای شهروندان تهرانی باید این مبلغ به شماره حساب ۳۱۱۱۰۰۰۰۴۸۰۰۶ واریز گردد و سایر هموطنان عزیز نیز با دریافت شماره حساب مخصوص از کارشناسان در پلیس +۱۰ این هزینه را پرداخت نمایند)

پرداخت مبلغ ۷۵۰۰۰ تومان به خزانه داری استان محل سکونت خود ( همچون حساب شهرداری این مبلغ نیز باید به شماره ای واریز شود که توسط پلیس +۱۰ ارائه می شود. شهروندان تهرانی این مبلغ را می توانند به شماره حساب خزانه داری تهران یعنی ٢١٧١١۵١٣٠١٠٠٧ واریز نمایند )

کپی شناسنامه و کارت ملی به همراه اصل آنها به همراه تاییده ثبت احوال حتما همراه داشته باشید
اکر قبلا هم گذرنامه ای داشته اید باید گذرنامه اصلی و کپی صفحات دو و ۶ ان را به همراه داشته باشید
در صورتی که خارج از ایران اقامت دارید باید از تمام صفحات گذرنامه قبلی خود کپی تهیه نمایید.
آدرس و کد پستی خود را به طور دقیق به یاد داشته باشید.
– همراه داشتن آدرس دقیق پستی و کدپستی.
سه قطعه عکس سه در چهار با زمینه سفید الزامیست.

برای گرفتن عکس به نکات زیر دقت نمایید

مدت زمانی که از گرفتن عکس می گذرد نباید بیش از سه ماه باشد

آقایان باید توجه داشته باشند که هیچ گونه موارد اضافی نظیر کراوات، ساعت، عینک و … در عکس ها نداشته باشند

دختر خانم های بالای ۶ سال رعایت حجاب اسلامی الزامی می باشد. خانم ها نیز باید عاری از هرگونه زیور باشند.

فرزندان زیر ۱۵ سال که شناسنامه عکس دار ندارند، نیز باید به ارائه مدارک شناسایی عکس دار اقدام نمایید تا ویزای وی صادر گردد.

برای دریافت ویزا به استثنائات زیر دقت کنید

موافقت رسمی همسر برای خانم های متاهل

موافقت رسمی ولی یا قیم برای افراد زیر ۱۸ سال

استثناء : خانم های متاهل مقیم خارج از ایران و یا افرادی که همسری غیر ایرانی دارند نیازی به موافقت نامه ندارند.

ارائه مدارک رسمی در مورد افرادی که طلاق گرفته اند و یا همسرانشان فوت کرده اند الزامی است.

زنانی که همسرشان حضور ندارد و یا مفقود الاثر هستند باید با مجوز دادستان اقدام به ارائه تاییدیه خود نمایند. این بند در مورد افراد زیر ۱۸ سال که پدر یا قیم یا جد پدری خود را در اختیار ندارند صادق است.

در مورد افرادی که هنوز مشمول خدمت سربازی نشده اند و یا اینکه سربازی را گذرانده اند باید موارد زیر مد نظر قرار بگیرد :

اصل و کپی کارت پایان خدمت، یا در صورت معافیت، کارت معافیت الزامی است

درصورت ارائه موافقت نامه کتبی به جای ارائه اصل مدارک ممکن است مدت زمان امکان خروج این افراد محدود باشد.

موافقت حفاظت اطلاعات یگان خدمتی برای پرسنل شاغل نیروهای مسلح و پرسنلی که کم‌تر از ۵ سال از تاریخ رهاشدن‌شان می‌گذرد.

افرادی که بیش از ۵ سال از بازنشستگی شان می گذرد مدارکی برای ارائه  و صحت میزان بازنشستگی خود باید ارائه بدهند.
پرسنل بالای ۵ سال و بازنشسته لازم است مدارکی مبنی بر مدت زمان بازنشستگی ارائه دهند.

توجه کنید که برای دریافت ویزا شخص خودتان باید در محل حضور یابید.

راهنمای اخذ ویزا کشورهای مختلف

ویزا دبیویزا چینویزا شینگن

ارسال نظرات


− 6 = 1




برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید
نام:
موبایل:
گروه:
لطفا کدفعال سازی را وارد کنید:

به آژانس مسافرتی امتیاز بدهید

از حمايتتان سپاس‌گزاریم