چهارشنبه, ۷ تیر , ۱۳۹۶

ویزای ایران


ویزای ایران

شرایط اخذ ویزای ایران

برای اخذ ویزای ایران باید به صورت حضوری به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، مراجعه نمایید. این ویزا برای اتباع خارجی می باشد. از طریق آژانس های مسافرتی که دارای مجوز دریافت ویزای ایران هم هستند می توانید این کار را کنید. بدین صورت نیازی نیست ادارات زیادی را بگردید و مدت زمان روادید نیز کاهش می یابد.

ویزای ایران

در این حالت از طرف آژانس یک دعوت نامه برای تبعه خارجی دعوت شده ارسال می شود. در صورتی که مشکلی از نظر دولت جمهوری نباشد، کد دعوتنامه به فرد ارسال شده و وی با مراجعه به کنسولگری، می تواند ویزای خود را دریافت نماید.

ویزای ایران حدود دو ماه سی روزه یعنی ۶۰ روز اعتبار دارد. میهمان می تواند تنها سی روز در ایران اقامت داشته باشد.در صورتی که وزارت امور خارجه بپذیرد می تواند تا شست روز هم اقامت داشته باشد.

مدت زمان لازم برای اخذ ویزا یک هفته تا ده روز کاری می باشد.

محل اخذ روادید را مهمان معین می کند.

دولت در صادر کردن روادید اتباع خارجی مختار است.

اقامت بیش از حد مجاز خلاف قوانین جمهوری اسلامی است.

دارندگان روادید باید به محض ورود به خاک ایران، قوانین ایران را رعایت نمایند

ویزای ایران

مدارک لازم برای اخذ ویزای ایران

1

 

مطالب پیشنهادی :

ارسال نظرات


6 × 4 =






برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید
نام:
موبایل:
گروه:
لطفا کدفعال سازی را وارد کنید:

به آژانس مسافرتی امتیاز بدهید

از حمايتتان سپاس‌گزاریم