یکشنبه, ۶ فروردین , ۱۳۹۶

ویزای ویتنام


vietnam visa

برای اینکه بتوانید به ویتنام سفر کنید و از جاذبه های گردشگری و دیدنی های آن بهره مند شوید در ابتدای امر نیاز به اخذ ویزای ویتنام دارید.

 

vietnam visa

برای اخذ ویزا کافیست به همراه مدارک خود به یک آژانس مسافرتی مراجعه کنید و اخذ ویزا را به آن ها بسپارید تا در مدت زمان کمتری، با پشتیبانی شرکت توریستی، این کار صورت بگیرد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای ویتنام به صورت زیر می باشد:
۱٫ پاسپورت (بااعتبار حداقل ۶ ماه از زمان سفر)
۲٫ دو قطعه عکس ۴*۶رنگی جدید زمینه کاملاسفید تمام رخ (گوشها مشخص باشد)
۳٫ امضا قرارداد و تسویه حساب وجه

برای اطلاعات بیشتر در مورد تغییر مدارک و شرایط و هزینه ها می توانید با آژانس ما تماس بگیرید و از کم و کیف ماجرا با خبر شوید.

مطالب پیشنهادی :

ارسال نظرات


2 × 1 =






برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید
نام:
موبایل:
گروه:
لطفا کدفعال سازی را وارد کنید:

به آژانس مسافرتی امتیاز بدهید

از حمايتتان سپاس‌گزاریم